Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder 2014/fotogalerije/zupljani_na_festi is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Župljani na procesiji 1042. Feste Svetog Vlaha

[sigplus] Critical error: Image gallery folder 2014/fotogalerije/zupljani_na_festi is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Ovog prekrasnog dana što nam ga je poklonio Sveti Vlaho, na procesiji za Župskim barjacima ponosno je koračao veliki broj vjernika, a isto toliko Župljana pratilo je povorku cijelom dužinom Straduna. Kako je bilo danas na Stradunu i tko je sve uhvaćen u objektivu Župčice, pogledajte u našoj FOTOGALERIJI.


FOTOGALERIJA 33 slike

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/fotogalerije/zupljani_na_festi{/gallery}

 


VEZANE VIJESTI

FOTOGALERIJA; Festa Sv. Vlaha 2014. - Župski barjaci u procesiji

Propovijed sisačkog biskupa mons.dr. Vlada Košića na Festi Sv.VlahaPodijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn