Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

"Dobar večer ko 'j u kući" - Prvi Božićni koncert KUD-a Marko Marojica (FOTOGALERIJA)

KUD Marko Marojica sinoć je u hotelu Sheraton održao svoj prvi Božićni koncert simboličnog naziva župske kolende "Dobar večer ko 'j u kući". U više od  uru i pol bogatog programa publici u prepunoj kongresnog dvorni Sheratona predstavljen je plesni, svirački i pjevački repertoar župskog KUD-a, koji je uz već poznate župske i konavoske bale i popularnog Linđa, po prvi put predstavio novu koreografiju splet valpovačkih plesova.

Najveće oduševljenje publike su i ovaj put izazvali mali folkloraši, najmlađi članovi KUD-a koji su uz župske, sinoć balali i konavoske bale. U sviračkim točkama po prvi put je predstavljen i sastav malih tamburaša, a pjevački dio je uz nastup klape KUD-a, donio i izvedbe popularnih kolendi i Božićnih pjesama.

Velikim aplauzom publika je pozdravila i goste iz Solina HFD "Jadro" koji se predstavio Vrličkim kolom i  koreografijom starih splitskih plesova. 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn