Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Blagdanski ugođaj na trgu ispred Općine - Otvoren prvi Advent u Župi (FOTO/VIDEO)

Nastupom Mažoretki i Limene glazbe Župe dubrovačke, te štićenika Centra Josipovac popodne je na trgu ispred Općine otvoren prvi Advent u Župi.

- Uspjeli smo organizirati i napraviti prvi Advent. Iako smo ovu prvu godinu bili ograničeni i financijski i vremenski, nastojali smo napravit program u kojem će svi pronaći nešto za sebe, od najmlađih do starijih. Uživajte,lijepo se zabavite i nadam se da će ovo postati tradicija - poručila je direktorica Turističke zajednice Općine Anamarija Kusalo.

- Drago mi je da i mi u Župi počinjemo s ovim Adventom koji naši susjedi Grad i Konavle imaju već nekoliko godina. Zajedničkom dobrom suradnjom između Turističke zajednice i Općine uspjeli smo osigurati kvaliteten program za ovogodišnji Advent - rekao je načelnik Nardelli, te zahvalio najviše direktorici Turističke zajednice na velikom entuzijazmu, želji i volji za organizaciju ovog događaja, kao i tvrkama Hoteli Dubrovačka Rivijera na ustupljenom prostoru trga i besplatnom parkingu u garaži i Tutto Bene koja je osigurala Adventske kućice.

Na zadovoljstvo posebno onih najmlađih, na binu su iza Mažoretki i Limene glazbe stigli Djedovi Božićnjaci s mnoštvom slatkih poklona, a u sumrak program otvaranja Adventa je zaokružio nastup KUD-a Marko Marojica.

Dio današnjeg ugođaja s trga ispred općine donosimo u Fotogaleriji i videoprilogu ŽuTV-a.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn