Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

"Međunarodni dan čokolade" - Slatka nedjelja u Kino Slavici

Od svih praznika koji su se zadnjih dana izredali, ne znamo koji je Vama najdraži, ali znamo koji je (nadolazeći) nama ;-) U nedjelju, 7.7. obilježavamo „ Međunarodni dan čokolade“ gastro-filmskom proslavom uz zalazak sunca, pod zvijezdama i borovima Slavice, nadaleko najljepšeg ljetnog kina.

Program započinje „Malom školom čokolade“ sinjorine Poetikakao i gospara Rogača, radionicom za djecu, za koju broj polaznika nije ograničen prostorom nego tehničkim uvjetima, stoga cijenjene prijave primamo porukom, na telefon 0955623723 (020417107) i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. )
Nismo slučajno u kinu, pa čim padne mrak sve ljubitelje čokolade i filma pozivamo na hrvatsku premijeru dokumentarnog filma SEMISWEET: LIFE IN CHOCOLATE, redatelja Michael Allcocka, koji paralelno kroz četiri bitno različite priče pokušava sintetizirati ono što danas čini taj čarobni, gorko-slatki svijet čokolade.

Pozvali smo i zanimljive goste na ovaj ili onaj način povezane s čokoladom te nakon filma očekujemo u interakciji s publikom zanimljivu ČOKOLADNU ĆAKULU.

A da bi uživala sva osjetila, kao TRATAMENAT iz amazonske džungle kakao stiže u džunglu kina Slavice u obliku čokolade ekološkog i 50 posto lokalnog porijekla te čokoladnih gulozarija lokalnih virtuoza, u neodoljivoj kombinaciji sa biodinamičkim vinom.

*PROGRAM*

*19h* MALA ŠKOLA ČOKOLADE sinjorine Poeticacao i gospara rogača - radionica za djecu
*21h* SEMISWEET-LIFE IN CHOCOLATE - dokumentarni film (58')
*22h* ČOKOLADNE ĆAKULE - o filmu i inim pitanjima s publikom i gostima
***** TRATAMENAT - vino & čokoladne gulozarije lokalnih virtuoza


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn