Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

DUFF Održane prve radionice i projekcije, sutra veliko otvaranje!

Iako je službeno otvaranje DUff-a u četvrtak navečer, od rano jutros u Kinu Sloboda održavao se program projekcija za djecu osnovnih škola, pod nazivom 'Djeca biraju', gdje su đaci do 14 sati odlučivali koji im se filmovi najviše sviđaju.

Od devet sati bilo je u Gimnaziji jako zanimljivo - počela je s radom Radionica animiranog filma koju vode Sandra Malenica i Hrvoje Selec iz VANIMA-e Varaždin, a od deset sati započele su s radom jopš tri radionice u Lazaretima – Radionica flm noir, koju vodi s. Ružica Dodig iz Učeničkog doma Paola di Rosa, Radionica igranog filma kojeg vodi Jane Alilović iz Udruge Luža, te Radionica dokumentarnog filma koju vodi Nikola Duper, također iz Udruge Luža.

Stoga, možemo reći kako je 'nulti' dan festivala protekao u pravom filmskom duhu! Sutra, u četvrtak, 15. listopada, očekuje nas isti program, ali obogaćen Radionicom filmskih maski (realne rane), koju vodi Denis Oštrošić iz MD Bapatuljak iz Slatine, s početkom u 10 sati u Lazaretima.
Sutra popodne očekuje nas vrlo zanimljiv program nazvan 'Škola u kinu', a prva projekcija održat će se u 17 i 30 sati.

Veliko otvaranje održat će se u 20 sati u kinu Sloboda, nakon čega će uslijediti i prve projekcije, te koktel party s početkom u 21 i 45 u Luži, stoga vas pozivamo da i vi budete dio ovogodišnjeg, četvrtog po redu, Dubrovnik Film Festivala!


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn