Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

FILMSKI TJEDAN; Na putu do zvijezda 2,Bezvremenska Adaline, Sutrozemlja: Novi svijet, Monica Z, Pobješnjeli Max: Divlja cesta, Presuda

Na putu do zvijezda 2



U glazbenoj komediji Na putu do zvijezda 2, nastavku velikoga filmskog hita, režiju je preuzela Elizabeth Banks, koja je ujedno i dio glumačke postave i producent filma. Ovoga puta sveučilišna a capella skupina Barden Bellas ulazi u napeto i neizvjesno međunarodno natjecanje koje do sada nije osvojio niti jedan američki tim!

Bezvremenska Adaline



Tridesetih godina prošlog stoljeća neobična sudbina zadesila je Adaline Bowman. Nakon automobilske nesreće ova prelijepa mlada žena ostaje zarobljena u tijelu 29-godišnjakinje te svoju tajnu uspijeva sakriti gotovo osam desetljeća. Sve dok se u njezinom životu ne pojavi karizmatični Ellis Jones.

Sutrozemlja: Novi svijet



Povezani istom sudbinom, nekadašnje dijete-genij Frank (Clooney), koji je otupio od razočaranja i Casey (Britt Robertson), pametna i optimistična tinejdžerica puna znanstvene znatiželje, upustit će se u opasnu misiju kako bi razotkrili tajne misterioznog mjesta koje se nalazi negdje u prostoru i vremenu i poznato je samo kao „Sutrozemlja“. Ono što će tamo morati učiniti promijeniti će svijet i njih zauvijek.

Monica Z



1960-ih Monica Zetterlund, mlada, buntovna djevojka iz maloga grada, odlučila je uspjeti kao jazz-pjevačica. Lijepa i nadarena, ona kreće u pjevačku karijeru svojih snova, nastupajući u živahnim jazz-klubovima u Stockholmu, čak i u New Yorku. Ali iza svega toga glamura Monica se ne može suočiti s tamnom stranom slave i uspjeha.

Pobješnjeli Max: Divlja cesta



Progonjen turbulentnom prošlošću, Max Rockatansky u osamljenom lutanju vidi najbolje šanse za preživljavanje. No, nakon susreta s lijepom Furios i grupom odbjeglih iz Citadele, grada čije stanovnike terorizira tiranin Joe, postat će dio neizbježnog rata koji slijedi.

Presuda



Nakon proceduralne pogreške kojom je oslobođen ubojica njegove žene, Luc Segers uzima pravdu u svoje ruke.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn