Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Pet filmova koji se ove godine bore za Oscara u kinu Sloboda i Visia

Pet filmova koji se ove godine, između ostalih, bore za zlatni kipić, najprestižniju filmsku nagradu "Oscar", možete u sljedećih tjedan dana pogledati u kinu Sloboda i Visia.

U Slobodi je na rasporedu "Birdman" jedan od najhvaljenijih filmova prošle godine, dobitnik dva Zlatna Globusa koji se bori u devet kategorija za Oscara – najbolji film, najbolji redatelj, originalni scenarij, glavni glumac, sporedna glumica....

Sa 6 nominacija za Oscara u trku ulazi i "Snajperist" – za najbolji film, najbolji glumac, adaptirani scenarij ...

Također u Slobodi možete pogledati biografski film "Foxcatcher: Priče koja je šokirala svijet" koji je nominiran u 4 kategorije za Oscara – za najboljeg redatelja, glavnog glumca, originalni scenarij, šminku i frizuru.

Dvije drame s iznimno dobrim kritikama "Teorija svega" i "Sudac"  se mogu pogledati u Visiji. "Teorija svega" inače dobitnik dva Zlatna Globusa natječe se u pet kategorija za Oscara – za najbolji film, glavnog glumca i glumicu, prilagođeni scenarij i originalna glazba, a Robert Duvall nominiran je za najbolju mušku sporednu ulogu u filmu Sudac.

87. dodjela Oscara održat će se 22. veljače.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn