Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

HBO gradi filmski studio u okolici Dubrovnika - Moguća lokacija u Konavlima ili u Župi ?

Prema pisanju splitske Slobodne Dalmacije ugledne američke medijske kuće HBO i Relativity media spremne su investirati u izgradnju filmskog studija s tematskim parkom koja bi u Dubrovniku ili bližoj okolici mogla započeti već 2015. godine. Riječ o investiciji u iznosu od 10 do 50 milijuna američkih dolara, u ovisnosti hoće li u paketu sa studijom ići i tematski park.

- Još nije definirano gdje bi se točno gradio studio, no vjerojatno će se nalaziti na 10 do 15 kilometara udaljenosti od Grada, a zapremat će površinu od 5 hektara. Moguće je da bude i u Konavlima ili u Župi dubrovačkoj - rekao je za Slobodnu Dalmaciju gradonačelnik Andro Vlahušić.

izvor; Slobodna Dalmacija


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn