Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Festivalski program animiranih filmova u dubrovačkim ljetnim kinima

U sklopu programa međunarodne suradnje Kinematografi Dubrovnik predstavljaju program 9. Naff-a , međunarodnog festivala animiranih filmova , dobitnika Večernjakovog pečata za kulturni događaj godine u Bosni i Hercegovini. Gledatelji će imati  priliku vidjeti 52 animirana filma koja su ušla u natjecateljski program između više od 600 prijavljenih radova iz cijelog svijeta. Također će biti prikazano i 20 filmova u programu Panorame.

Pokretač i direktor Festivala animiranog filma NAFF koji se svakog ljeta održava u Neumu je Jurinko Rajič , osoba godine iz oblasti kulture prema izboru Večernjeg lista. Jurino Rajič je i sam animator koji je svoju karijeru započeo u Croatia filmu radom na Čudesnoj šumi, prvom dugometražnom animiranom filmu u bivšoj Jugoslaviji, a potom su slijedili Čarobnjakov šešir i Čudnovate  zgode šegrta Hlapića.
Program će se ove godine istovremeno vrtjeti u Dubrovniku, te na platnima u Neumu i Mostaru, a ulaz na sve projekcije je besplatan. Ako volite animirane filmove, dobro ste došli slijedećih nekoliko večeri u dubrovačka ljetna kina.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn