Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Snimanje "Borgia" u narančinima samostana Sv. Vicenca (FOTOGALERIJA)

Filmske ekipe koje snimaju popularne igrane serije po Gradu, izgleda ne mogu bez Župe. Tako je nakon "Igara prijestolja" prije par godina, Župu jutros posjetila i ekipa serije "Borgia" francusko-njemačko-češkog povijesnog spektakla o ozloglašenoj obitelji i borbi njezinih članova za moć u renesansnoj Italiji.

Jedna od scena treće i završne sezone ove serije snimana je jutros u Čelopecima, na Rijeci u voćnjaku samostana Svetog Vicenca. Sudeći po viđenom na setu, današnji vremenski uvjeti su bili idealni za snimanje, jer se za početak čekalo da počne padati kiša. Međutim ni jaki pljusak koji se jutros spustio na Župu ekipi "Borgia" izgleda nije bilo dovoljan, pa su župski vatrogasci uz pomoć svoja dva vozila stvarali dodatnu umjetnu kišu kako bi se zadovoljili zahtjevi snimane scene.

Snimanje je trajalo do 10 sati, kada je ekipa "Borgia" nakon uspiješno odrađenog posla, napustila Župu.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2014/film/borgia_zupa{/gallery}

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn