Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam



 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

PRETPREMIJERA; Hobit: Smaugova pustoš 3D HFR

Hobit: Smaugova pustoš nastavlja pratiti avanture Bilba Bagginsa na putovanju u društvu Čarobnjaka Gandalfa i trinaest Patuljaka predvođenih Thorinom Hrastoštitom u epskoj misiji ponovnog osvajanja Pustogore i vraćanja izgubljenog kraljevstva Erebora.
Nakon što uspijevaju preživjeti početak neočekivanog putovanja, članovi Družine nastavljaju prema istoku, a na putu će sresti Mjenjolika Beorna i Velike paukove u zloglasnoj i opasnoj šumi Mrkodol. Nakon što pobjegnu Šumskim vilenjacima, hrabri junaci kreću prema Jezergradu i naposljetku stižu do Pustogore, gdje će se suočiti s najvećom opasnošću, bićem strašnijem od bilo kojeg živućeg stvora koje će testirati ne samo njihovu hrabrost već i snagu njihova prijateljstva te koliko je uopće bilo mudro poći na ovakvo putovanje – zmajem Smaugom.


HOBIT: SMAUGOVA PUSTOŠ 3D se prikazuje u revolucionarnih 48 sličica u sekundi ili tzv. HIGH FRAME RATE.

IZVORNO IME: The Hobbit: The Desolation of Smaug 3D HFR
Digital
REDATELJ: Peter Jackson
ULOGE: Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage
ŽANR: fantastična pustolovina
TRAJANJE FILMA: 161 minuta
GODINA: 2013
DRŽAVA: SAD


CineStar Dubrovnik

Srijeda, 11.12.2013.   00.01 PRETPREMIJERA

Četvrtak, 12.12.2013.  20.00

Petak, 13.12.2013.     20.00

Subota, 14.12.2013.    20.00

Nedjelja, 15.12.2013.  20.00

Ponedjeljak, 16.12.2013. 20.00

Utorak, 17.12.2013.    20.00

Srijeda, 18.12.2013.   20.00


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn