Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Cjelodnevni rad blagajne Ljetnih igara u Festivalskoj palači

Blagajna Dubrovačkih ljetnih igara u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) prešla je na cjelodnevno radno vrijeme pa će tako sve do kraja lipnja radnim danima (od ponedjeljka do petka) biti otvorena od 10 do 18 sati.

Igre su i ove godine za sve stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije osigurale brojne pogodnosti pri kupnji ulaznica. Uz predočenje osobne iskaznice, ostvaruje se popust od 30% na sve ulaznice, a kupnjom ulaznica za dvije dramske odnosno tri glazbene izvedbe, ostvaruje se gratis ulaznica za jedan reprizni dramski, odnosno glazbeni program po izboru. Svi studenti također mogu ostvariti popust od 30% uz predočenje X-ice ili ISIC - Međunarodne studentske iskaznice. Za iznose iznad 500 kuna omogućeno je i obročno plaćanje Mastercard® ili Maestro® karticama na 2 ili 3 rate.

Pored ulaznica za tri premijerna dramska naslova: Michelangelo Buonarroti u režiji Sebastijana Horvata na otoku Lokrumu, Odbrojavanje – na piru s Držićem i Nalješkovićem u prostorima tvrđave Minčeta te Pod balkonima Ranka Marinkovića u režiji Darija Harjačeka u parku kampusa Sveučilišta u Dubrovniku, u prodaji su izvedbe gostujućih predstava: Črna mati zemla, Ljudi od voska te Ujak Vanja u produkciji ruskog Komornog teatra Voronjež. Ulaznice za brojne iščekivane glazbene programe također su već dostupne, poput koncerta Mische Maiskog sa Zagrebačkom filharmonijom, klavirskih recitala Ivana Krpana i Daniila Trifonova, ali i za recital Andreasa Ottensamera, koji je trenutno prvi klarinet Berlinske filharmonije, te završni koncert na kojem uz Simfonijski orkestar HRT-a nastupa svjetski proslavljeni orguljaš Cameron Carpenter. U plesnom programu 69. Igara ističe se nastup belgijske plesne skupine Rosas s hvaljenim A Love Supreme, ali i Macbeth Teatra Bitef te Derviš i smrt Hrvatskog narodnog kazališta Split za koje je također već moguće osigurati ulaznice.

Upite vezane za kupnju ulaznica zaprima festivalski Ured prodaje na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefonske brojeve: 020/ 326 107 i 020/326 123. 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Pošaljite nam

Vašu priču s putovanja

podijelite s čitateljima Župčice

doživljaje, avanture i trenutke

za sjećanje zabilježene fotografijom

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.