Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Edukacijski programi 69. Dubrovačkih ljetnih igara

Dubrovačke ljetne igre ovo ljeto održat će tri majstorske radionice namijenjene mladim glazbenicima iz hrvatske i međunarodne zajednice, a vodit će ih violinist Stefan Milenković, tenor Krešimir Špicer i pijanistica Maria João Pires. Programi se ostvaruju u suradnji sa zakladom Caboga Stiftung koja je donator programa te s Umjetničkom školom Luka Sorkočević gdje će se održavati satovi dok će završni koncerti radionica biti izvedeni u ljetnikovcu Bunić – Kaboga. 

Majstorska radionica Stefana Milenkovića trajat će od 23. do 29. srpnja, a polaznicima će omogućiti tri individualna te šest grupnih violinskih satova sa Stefanom Milenkovićem, dok će posljednji dan majstorske radionice polaznici nastupiti na završnom koncertu koji se u sklopu programa 69. Dubrovačkih ljetnih igara održava u glavnoj dvorani ljetnikovca Bunić – Kaboga. Koncertni program bit će odabran iz repertoara radionice, a ulaz slobodan za publiku. Prijave za majstorsku radionicu Stefana Milenkovića zaprimaju se preko umjetnikovih mrežnih stranica do 15. svibnja, a uskoro će biti otvorene i prijave za majstorske radionice Krešimira Špicera te Marije João Pires.

Ugovor o donaciji zaklade Caboga Stiftung Dubrovačkim ljetnim igrama vrijedan je 920.000 kuna, a zahvaljujući tome 69. Igre će osim tri majstorske radionice za mlade glazbenike organizirati i nekoliko koncerata u sklopu Igara i u izvanfestivalskom periodu.

- Naša misija je investiranje u budućnost, u ljude i u objekte za javnu namjenu i ova suradnja s Dubrovačkim ljetnim igrama je nastavak našeg ulaganja u Dubrovnik, prvenstveno u mlade i talentirane umjetnike - kazao je povodom potpisivanja ugovora predsjednik zaklade dr. Ivo Felner.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Pošaljite nam

Vašu priču s putovanja

podijelite s čitateljima Župčice

doživljaje, avanture i trenutke

za sjećanje zabilježene fotografijom

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.