Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg


 

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja.

Više o kolačićima pročitajte ovdje

Prihvaćam

Svečano obilježeno Linđovih pedeset godina na Igrama

Folklorni ansambl Linđo svečanim je koncertom sinoć ispred crkve sv. Vlaha proslavio pedeset godina nastupa na Igrama, uz sudjelovanje Linđovaca svih generacija, a na oduševljenje brojne publike.

U obljetničkom programu, uz plesove iz Slavonije, Međimurja, bunjevačke, šokačke i druge plesove, našle su se i prigodne glazbene točke, a koncert je završio Serenadom Dubrovniku u izvedbi svih Linđovaca. Na svečanom koncertu ravnateljica Folklornog ansambla Linđo Anuška Matušić uručila je zahvalnice Dubrovačkim ljetnim igrama i Hrvatskoj radioteleviziji za dugogodišnju uspješnu suradnju.

Na programu 67. Dubrovačkih ljetnih igara su i tradicionalni nastupi Linđa na taraci tvrđave Revelin i to 20. i 28. srpnja te 7. i 12. kolovoza. Ulaznice za sve izvedbe dostupne su u online prodaji, te na blagajni u prizemlju Festivalske palače na adresi Od Sigurate 1 i u kulturno-informativnom centru u Luži. Svi stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije ostvaruju popust od 30%.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Pošaljite nam

Vašu priču s putovanja

podijelite s čitateljima Župčice

doživljaje, avanture i trenutke

za sjećanje zabilježene fotografijom

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.