Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski umirovljenici na izletu u Vukovaru, Baranji i Budimpešti (FOTOGALERIJA)

Matica umirovljenika Župe dubrovačke i ove je jeseni za svoje članove organizirala petodnevni izlet, ovaj put u Vukovar, Baranju i Budimpeštu. Odaziv je bio iznad svih očekivanja pa su po prvi put na toko dugo putovanje išli s dva autobusa. Krenuli su preko Bosne do dugogodišnjih prijatelja u Starim Mikanovcima koji su ih dočekali uz tradicionalno bogat Slavonski stol, pa dalje prema Đakovu, a nakon obilaska grada prema smještaju u Karanac i Kneževe vinograde.

Drugi dan su krenuli prema mađarskoj prijestolnici Budimpešti gdje su proveli nezaboravna dva dana u razgledanju, vožnji Dunavom i veselju uz pjesmu i ples. Četvrti dan je bio rezerviran za posjetu Gradu Heroju - Vukovaru, obilazak i poklon Njegovoj žrtvi. Posljednjeg dana ovog izleta župski umirovljenici su obišli Kopački rit, Osječku tvrđu i Državnu ergelu konja Lipicanera u Đakovu.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Pošaljite nam

Vašu priču s putovanja

podijelite s čitateljima Župčice

doživljaje, avanture i trenutke

za sjećanje zabilježene fotografijom

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.