Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župske mažoretke nastupile na 18. Europskom prvenstvu mažoretkinja u Vinkovcima (FOTO)

U Vinkovcima je u organizaciji Europskog mažoret saveza od 22. do 25. rujna održano 18. Europsko prvenstvo mažoretkinja na kojem su između 238 formacija i neformacija, te više od 2.000 sudionica nastupile i Župske mažoretke. Budući da se nisu natjecale na regionalnom i državnom prvenstvu Župske mažoretke nisu sudjelovale u natjecateljskom dijelu prvenstva, ali su nastupile na ceremoniji otvaranja prvenstva, prijemu kod gradonačelnika Vinkovaca, te u zabavnom dijelu programa. Publiku su oduševile svojom izvedbom neuobičajene koreografije Linđa.

U Vinkovce je putovalo 19 djevojaka u pratnji mladih trenerica Katarine Žarak i Matee Previšić, te voditeljica Marijete Klis i Helene Bubalo, a na putu ih je pratilo i nekoliko roditelja. Uz posjet i nastup u Vinkovcima, Župske mažoretke su posjetile i Vukovar gdje su spavale u memorijalnom centru, u Hostelu Dubrovnik, otvorenom prije nekoliko dana.


FOTOGALERIJA

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Pošaljite nam

Vašu priču s putovanja

podijelite s čitateljima Župčice

doživljaje, avanture i trenutke

za sjećanje zabilježene fotografijom

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.