Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

DEŠA – Dubrovnik poziva na Okrugli stol „Važnost međusektorske suradnje“

DEŠA – Dubrovnik u suradnji  sa Ženskom sobom, Centar - za seksualna prava Zagreb kroz projekt Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela te uz podršku Županijskog tima za  sprečavanje i borbu protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji Dubrovačko neretvanske županije, organizira okrugli stol Važnost međusektorske suradnje.

Okrugli stol „Važnost međusektorske suradnje“ će se održati u utorak, 15.10.2019. s početkom u 10:00 h, 3. lađa, Lazareti.

Molimo vas da svoje sudjelovanje  potvrdite  na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 12.10.2019.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Pošaljite nam

Vašu priču s putovanja

podijelite s čitateljima Župčice

doživljaje, avanture i trenutke

za sjećanje zabilježene fotografijom

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.