Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Dječak iz Župe najbolji na biciklijadi "Vratimo djecu na igrališta" u Konavlima

Vratimo djecu na igrališta već tradicionalno natjecanje školske djece od 1 do 3 razreda u biciklizmu u organizaciji udruge Sigurnost u prometu Dubrovnik nakon Dubrovnika, Nuncijate, Mokošice, Župe dubrovačke danas je održano u Konavlima na igralištu u Ljutoj. Najbolji na šestom izdanju ove već tradicionalne biciklijade je bio Luka Jakobušić, učenik prvog razreda Područne škole Postranje.

- Cilj nam je u početku bio jednostavno odvojiti djecu od društvenih mreža, igrica, bezbroj sati provedenih ispred televizora i vratiti ih u njihovo prirodno okruženje, a to su igrališta! Danas natjecanje "Vratimo djecu na igrališta" je u zadnje tri godine svog postojanja preraslo u tradicionalno natjecanje koje se održava u ovom dijelu Lijepe naše! Štoviše, ako govorimo po odazivu djece ( od 1 do 3 razreda) i prijavama na natjecanje možemo ujedno reći da je to sigurno najveće takvo natjecanje namijenjeno najmlađima u Republici Hrvatskoj - napisao je na Facebook stranici udruge organizator ovog natjecanja Denis Pavela.

Čestitamo Luki na ostvarenom uspjehu!


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Pošaljite nam

Vašu priču s putovanja

podijelite s čitateljima Župčice

doživljaje, avanture i trenutke

za sjećanje zabilježene fotografijom

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.