Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Na Ljetnoj pozornici u Cavtatu počinje dvanaesto izdanje Epidaurus festivala

U petak, 7. rujna na Ljetnoj pozornici u Cavtatu, u smiraj prvih rujanskih dana s početkom u 20 sati započet će još jedno dvanaesto izdanje Epidaurus festivala. Puno iznenađenja slijedi sve do 29. rujna!

Svirao je po cijelom svijetu, trenutno slovi za jednog od najboljih jazz harmonikaša u Italiji, nastupio je na eminentnim pozornicama kao što je festival Sanremo i mnoštvo drugih, izdao desetke nosača zvuka od kojih prvi s vlastitim improvizacijama – prvi takav u Italiji, a pionir je i u katedri jazz harmonike koju je prvi ustanovio u Italiji. Riječ je o pravom čarobnjaku jazz harmonike Renzu Ruggieriju. virtuoz, skladatelj, aranžer, dirigent koji će na poziv pijanistice Ivane Marije Vidović prvi put nastupiti u Hrvatskoj. Sa svojim projektom Valentango, Renzo će nas okititi samim perlama svog opusa posvećenom Tangu.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Pošaljite nam

Vašu priču s putovanja

podijelite s čitateljima Župčice

doživljaje, avanture i trenutke

za sjećanje zabilježene fotografijom

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.