Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Rodina radionica o trudnoći i porodu i Mala škola dojenja

Sljedeći  tjedan udruga  RODA  - Roditelji u akciji održat će dvije radionice za trudnice i njihove partnere.
U četvrtak  22. ožujka 2018. u 17 sati, u prostorijama hotela Lero u Dubrovniku održat će se radionica o dojenju.  Predviđeno trajanje je 2 sata.  Radionicu vode Rodine savjetnice za dojenje, a pozvane su trudnice i njihovi partneri.

U petak 23. ožujka 2018. u 17 sati, u prostorijama hotela Lero u Dubrovniku, održat će se Rodina radionica o trudnoći i porodu.  Radionica je namijenjena svim trudnicama i njihovim partnerima. Ovom radionicom željeli bismo vam obogatiti i olakšati trudničke dane te omogućiti poseban doživljaj trudnoće i porođaja kao prirodnih i fizioloških, a ujedno jedinstvenih i posebnih stanja koja mijenjaju život žene i obitelji.  Rodina radionica je prilika za razgovor o tome zašto je porod fiziološki proces, kako s vama surađuju vaši hormoni, kako se u optimalnim uvjetima vaša zdjelica širi za prolaz djeteta, zašto je štetno rano rezanje pupkovine i zašto je kontakt koža na kožu važan za dijete i za vas.

- Zbog ograničenog broja polaznica/ka molimo da se prijavite na telefon: 091 517 66 35. Možete se prijaviti i putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.   ili naših Facebook stranica RODA Dubrovnik. Sve dodatne informacije mogu se pronaći i na našim Facebook stranicama ‒ RODA Dubrovnik te na službenim stranicama udruge RODA - Roditelji u akciji - www.roda.hr. Radionice su besplatne.Veselimo se vašem dolasku - poručuju iz udruge RODA − Roditelji u akciji .


UV_HDZ_zupanija
UV_zuc
UV_pametnom_dosta
UV_opcina_zupa
UV_hdz_zupa
UV_tzo

Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Pošaljite nam

Vašu priču s putovanja

podijelite s čitateljima Župčice

doživljaje, avanture i trenutke

za sjećanje zabilježene fotografijom

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.