Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Uskrsne radionice tradicionalnih vještina u DEŠI

Povodom najvećeg kršćanskog blagdana, DEŠA – Dubrovnik i ove godine organizira uskrsne radionice tradicionalnih vještina. Radionice će se održati u prostorijama DEŠE (zadnja lađa u Lazaretima) prema sljedećem rasporedu:

Radionice pletenja pomica, maslinovih grančica i izrade golubica od srčike smokve održat će se 20. i 22.03. ujutro u vremenu od 10,00 – 12,00 sati te 21.03. od 15,00 – 17,00 sati.
Radionice penganja jaja održat će se 27. i 29.03. od 10,00 – 12,00 sati te 28.03. od 13,00 – 15,00 sati. 
Ovim radionicama želimo otrgnuti zaboravu običaje dubrovačkog kraja i promovirati kulturnu baštinu ovog područja. Pozivamo sve naše sugrađane, a pogotovo djecu i mlade, da nam se pridruže.

Molimo vas da potvrdite svoj dolazak na telefon 311 – 625 radnim danom od 8 do 16 sati. Posebno molimo škole da nam obavezno najave ako bi željeli organizirati dolazak cijelog razreda.
Radionice se provode u okviru projekta „Lazareti – kreativna četvrt“. Ovim projektom unapređujemo upravljanje kulturnom baštinom s ciljem doprinosa održivom razvoju na lokalnoj i regionalnoj razini kroz valorizaciju objekata kulturne baštine te proširenje kulturno-turističkih sadržaja vezanih uz kulturnu baštinu Grada Dubrovnika. Nositelj projekta je Grad Dubrovnik, DEŠA je partner u projektu, a financira se iz sredstava EU kroz Europski fond za regionalni razvoj te sufinancira sredstvima Ureda za udruge RH.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn


Pošaljite nam

Vašu priču s putovanja

podijelite s čitateljima Župčice

doživljaje, avanture i trenutke

za sjećanje zabilježene fotografijom

 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.