Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Odbojkašice školskog kluba Brenum pobjednice Županijskog odbojkaškog prvenstva 5. i 6. razreda

Odbojkašice Školskog sportskog društva Brenum OŠ Župa dubrovačka prošli su petak na Županijskom finalu osvojile prvo mjesto u kategoriji učenica 5. i 6. razreda. Kao što su suvereno prošle sve utakmice kvalifikacija, tako su i u polufinalu prvo bile bolje od OŠ Lapad pobijedivši rezultatom 2:0, a u finalu su uvjerljivo pobijedile iznenađenje prvenstva OŠ Janjina s također sa 2:0.

Već u srijedu 22.svibnja župske učenice putuju u Šibenik na Regionalno natjecanje skupine “Jug” gdje će igrati sa  pobjednicima dalmatinskih županija.

Za ekipu ŠSD Brenum OŠ Župa dubrovačka su nastupile; Mia Kulaš, Antea Meštrović, Nikol Duper, Nika Meštrović, Petra Mačai, Martina Mijoč, Nikolina Račić, Josipa Rehak, Leonora Meštrović i Ana Kisić - trenerica Katarina Telesmanić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn