Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Iva Oberan brončana na Juniorskom prvenstvu Hrvatske održanom u Splitu

Na splitskim Gripama u subotu je održano Juniorsko prvenstvo Hrvatske U-21 u judu na kojem je nastupila najbolja župska sportašica Iva Oberan. Iva je u svojoj kategoriji -63 kg izgubila prvu borbu od Lare Cvjetko iz kluba Profectus Samobor, koja je kasnije postala državna prvakinja, te u nastavku prvenstva kroz repesaž pobjedama protiv Olge Drach (Centar), Lare Koščić (Vinkovci) i Ele Štimac (Dugave) stigla do trećeg mjesta i brončane medalje.

Uz Ivu Judo klub Župa dubrovačka je na Juniorskom državnom prvenstvu imao i tri predstavnika u muškoj konkurenciji. Dragan Oberan - 73 kg je u prvom kolu izgubio od Gabrijela Duvnjaka iz Solina koji je već u sljedećem kolu poražen, pa Dragan nije imao priliku nastaviti kroz repesaž. Isto se dogodilo i Blagu Krtaliću - 81 kg koji je na startu poražen od Bruna Capana (Lika Zagreb). Zvonimir Vučičević - 73 kg je u prvom kolu bio slobodan, a u drugom izgubio od Lorana Sudimac Grbac (Lovran) što je značilo kraj natjecanja.

Istovremena na Gripama se održalo i Prvenstvo hrvatske za djecu U-14 na kojem je Judo klub Župa dubrovačka imala dva predstavnika. Karlo Špaček Ćumo je u kategoriji - 46 kg imao jednu borbu u kojoj je izgubio od Duje Gobina (Puljanke), a isto je prošla i Paula Palameta koja je u kategoriji - 52 kg na startu turnira poražena od Ive Ilak (Panda Pušća)

foto: Judo Zagreb - Facebook


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn