Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Skupština ŽOK Župa dubrovačka; Kako motivirati djevojke da se što duže zadrže u sportu ?

U prostorijama župske škole održana je Izborna Skupština Ženskog odbojkaškog kluba Župa dubrovačka na kojoj je osim izbora Upravnog i Nadzornog odbora, na dnevnom redu bilo i Izvješće o radu i financijsko izvješće za 2018. godinu, te Program rada i financijski plan za ovu godinu.

U raspravi o proteklom radu najviše je bilo govora o tome kako naći način i motivirati djevojke da se što duže zadrže u odbojkaškom sportu. - Djevojke već u prvom ili drugom razredu srednje škole prestaju s aktivnim igranjem, a neke i nakon osnovne škole. Tada ih počinju zanimati druge stvari, počevši od običnih šetnji centrima i kafićima, mobiteli, računala, mladići .... Ne znači da navedeno ne treba, ali postaje dominantno. Najveću odgovornost za to imaju roditelji koji nisu dovoljno ustrajni u poticanju svoje djece da se nastave baviti sportom, nego im puštaju na volju - istaknuto je na skupštini.

Također je naglašeno kako je ostvaren plan i program rada u proteklom razdoblju i da u tom pravcu treba nastaviti i u 2019.godini. Klub ima 110 članova, od toga 85 aktivnih igračica.

U Upravni odbor kluba za naredno četverogodišnje razdoblje izabrani su Miran Miloslavić - predsjednik, Franjo Herman - dopredsjednik, Ana Miloslavić - tajnica, te Boško Ćorak i Nikola Makivić za članove. U Nadzorni odbor izabrani su Anton Jurkić - predsjednik, Monika Cverlin i Ljube Kulaš.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn