Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Male župske gimnastičarke osvojile srebro na svom prvom natjecanju u Splitu

Mlađe kadetkinje Gimnastičkog kluba Dubrovnik, djevojčice od sedam godina učenice prvog razreda Osnovne škole Župa dubrovačka Tea Bratoš, Nora Cvjetković, Anamarija Rehak, Nika Rotim i Mia Turčinović osvojile su srebrenu medalju na natjecanju 3. Kola regije Jug koje se 7. listopada održalo u Splitu. Djevojčice koje kratko vrijeme treniraju u župskoj dvorani, ostvarile su izniman uspjeh, doživjele pravo natjecanje i odmah osvojile ekipno drugo mjesto.

U konkurenciji od preko 200 natjecatelja, natjecateljice Gimnastičkog kluba Dubrovnik doma su se vratile s dvadeset medalja i tri pehara, te su se plasirale na državno natjecanje.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn