Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Mlade odbojkašice Župe dubrovačke nastupile na prvenstvu Dalmacije u Maloj odbojci

U nedjelju je u Splitu održano prvenstvo Dalmacije u Maloj odbojci na kojem je ŽOK Župa dubrovačka nastupio s dvije ekipe. Prva ekipa - Župa 1 je u skupini ostvarila pobjede protiv Kaštela DC 3:0 i Mokošice 2:1, a izgubila od Trogira. U polufinalu su poražene od Splita, a za treće mjesto ponovno od Trogira, te su zauzele četvrto mjesto u konkurenciji osam ekipa.

Župa 2 je izgubila od Kaštel Lukšića 0:3, Splita i Dubrovnika istim rezultatom, te je zauzela sedmo mjesto.

Za ekipu Župa 1 su nastupile; Ani Matić, Tina Krmek, Petra Batina, Korina Bošnjak, Mia Kulaš, Nikolina Mihajlović, Lea Obšivač, Ivana Đanović, Karmen Kralj, Karla Kralj, Petra Valentić, Matea Prce - trener Nikola Makivić.

Za ekipu Župa 2 su nastupile; Barbara Bego, MAtea Gluhan, Andrea Mrkonjić, Petra Đurković, Tina Kocelj, Josipa drobac, Katarina Drobac, Paula Bronzan, Anamarija Butigan, Lorena Marčinko, Marina Hanzijer i Andrea Škegro - trener Nikola Makivić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn