Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

ŽOK Župa dubrovačka; Turnir povodom Dana Općine i gostovanje OK Široki iz Širokog brijega

U subotu je povodom Dana Općine i oslobođenja Župe dubrovačke u školskoj sportskoj dvorani održan je turnir za najmlađe odbojkašice uz sudjelovanja ŽOK Dubrovnik, OK Mokošica i domaćina ŽOK Župa Dubrovačka.

Igralo se u tri dobne kategorije. Do 9 godina prvo mjesto je pripalo Dubrovniku, drugo M.Getaldić , treće Mokošica. U kategoriji do 11 godina najbolja je bila Gruda, slijedi Mokošica, te treća Župa. Domaće odbojkašice ŽOK Župa dubrovačka su bile najbolje u uzrastu do 13 godina, drugo mjesto je pripalo Mokošici, a treće Dubrovniku.


Suradnja s ekipom Široki iz Širokog brijegaVeć nekoliko godina traje sportska suradnja između ŽOK Župa dubrovačka i OK Široki iz Širokog brijega, koja je nastavljena i u nedjelju kada je ŽOK Župa dubrovačka ugostila ekipu iz Širokog brijega. Igralo se u četiri kategorije po dvije ekipe.

Župa je pobijedila u kategorijama do 9, 11 i 13 godina, a Široki je pobijedio u kategoriji do 15 godina.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn