Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Iva Oberan brončana na Državnom seniorskom prvenstvu, mlađi uspješni na turniru u Trebinju

Najbolja župska judašica Iva Oberan osvojila je treće mjesto i brončanu medalju na jučer održanom Seniorskom prvenstvu Hrvatske u Zagrebu. Iva je u prvom kolu pobijedila Doru Bortas iz Samobora, a u drugom izgubila od Tene Šikić iz Zagreba. Do bronce je stigla kroz repesaž pobjedom nad Margaretom Mlinarić.

Istovremeno u Trebinju, BiH 10 najmlađih natjecatelja JK Župa dubrovačka sudjelovalo je na jakom međunarodnom turniru „ Memorijal Miloš Mrdić “. U konkurenciji od preko 500 natjecatelja iz susjednih zemalja regije župski natjecatelji su i ovaj put bili jako uspješni i vratili se sa 6 osvojenih medalja. Medalje su osvojili Paula Palameta (1. mjesto), Petra Brač (2. mjesto), te Leona Jezerčić, Karlo Ćumo, Marko Vukorep i Luka Plećaš (3. mjesto).


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn