Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Iva Oberan i Petrunjela Pavić nastupile na Europskom kadetskom judo kupu u Berlinu

Iva Oberan i Petrunjela Pavić proteklog su vikenda, predvođene trenerom Kyrylom Vertynskyim, nastupile na Europskom kadetskom judo kupu u Berlinu, jednom iz serije europskih judo kupova koji su kriterijski turniri za Europsko kadetsko prvenstvo koje će se održati u srpnju u Finskoj.

Iva Oberan koja je u kategoriji -57 kg ostvarila četiri pobjede i dva poraza. Nakon što je na startu dobila Leonie Nussbaum iz Njemačke, a potom Victoriu Sergievskayu iz Rusije, poražena je od Sache Buwalde iz Nizozemske za plasman u polufinale. U repasažu je s nove dvije pobjede, i to protiv Irene Dzugutove iz Rusije i Shannon Van De Meeberg iz Nizozemske stigla do borbe za broncu u kojoj je poražena od Pleuni Cornelisse iz Nizozemske.

Petrunjela Pavić ovog puta nije imala sportske sreće budući je prvoj borbi poražena od francuske predstavnice Alexiane Cocqueret, a uu repasažu od njemačke predstavnice Raffaele Igl.

Obje predstavnice su već osigurale nastup na Europskom kadetskom prvenstvu.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn