Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Uspješan nastup JK Župa dubrovačka na kupu sv. Vlaha 2016.; Iz Gospinog Polja s čak 16 medalja

Na Judo kupu sv. Vlaha 2016. koji se jučer u organizaciji JK Dubrovnik 1966 održao u sportskoj dvorani Gospino polje nastupilo je 18 natjecatelja Judo kluba Župa dubrovačka predvođenih trenerom Kyrylom Vertynskyim. U konkurenciji 169 natjecatelja iz 16 klubova, njih čak 16 je osvojilo odličja.

Prva mjesta u svojim kategorijama osvojili su; Lucija Vučićević, Ema Ljumović, Božo Lučić i Ivan Lučić, srebrene medalje su uzeli; Đivo Obradović, Karlo Ćumo, Marino Oberan, Dragan Oberan, Paula Palameta i Duje Mrčela, dok se s broncom iz Gospina Polja vraćaju Zvonimir Vučićević, Luka Miloslavić, Ana Karla Krmek, Petra Brač, Luka Plećaš i Nera Mrčela. Za JK Župa dubrovačka još su nastupili Antonio Kisić i Marko Vukorep koji su imali prvi službeni nastup za klub.

Idućeg tjedna aktualne kadetske prvakinje Ivu Oberan i Petrunjelu Pavić očekuje nastup na Europskom kadetskom kupu u Follonici, Italija.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn