Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Uspjeh u Sloveniji; Petrunjela Pavić prva, Iva Oberan treća na turniru u Slovenj Gradecu

Četvero natjecatelja JK Župa dubrovačka predvođenih trenerom Ivanom Oberanom na Međunarodnom judo turniru Koroška Open 2015. u Slovenj Gradecu - Slovenija. Na ovom jakom turniru je nastupilo čak 875 natjecatelja iz 102 kluba, a za dobre vijesti iz Slovenije se se pobrinule mlađa kadetkinja Petrunjela Pavić i kadetkinja Iva Oberan.

Petrunjela Pavić je nakon odličnih pet borbi osvojila prvo mjesto u kategoriji -63 kg u konkurenciji 22 natjecateljke i time potvrdila sjajnu formu.

Iva Oberan osvojila je treća mjesto u kategoriji -57 kg u kojoj je nastupilo 25 natjecateljki. O snazi ovog turnira, koji je vrlo dobar pokazatelj trenutne forme u europskim okvirima, dovoljno govori podatak da je u Ivinoj kategoriji -57 kg nastupilo je čak 9 natjecateljki koje su nastupile na posljednjem Svjetskom kadetskom prvenstvu u Sarajevu.

Uz Petrunjelu i Ivu u Sloveniji su nastupili i Peri Adrian Puljić koji je u prvom kolu izgubio od natjecatelja iz Austrije, te Dragan Oberan koji je u prvoj kolu izgubio od natjecatelja iz Srbije. Nažalost, obojica nisu imali popravne borbe.

Nakon Turnira ‭župski natjecatelji će iduća dva dana ostati na trening-kampu u Sloveniji.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn