Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Župski borac slavio u Ingušetiji - Antun Račić pobijedio Alexeya Nevzorova odlukom sudaca

Odlukom sudaca nakon tri runde borbe Antun Račić je pobijedio Alexeya Nevzorova u meču kategorije do 61 kg M-1 Challengea koji sew danas održava u ruskoj u Ingušetiji.

Od početka meča Antun teži borbi u parteru, te nakon dvije minute borbe uspijeva srušiti Nevzorova koji do kraja prve runde prijeti polugom na ruci. Rus u drugoj rundi napadima na prednju Račićevu nogu i dovodi župskog borca u defenzivnu poziciju, ali Antun desnim overhandom ruši Nevzorova i zadržava ga na podu do kraja runde. U trećoj rundi borba vrlo brzo odlazi u parter gdje Račić uspijeva ostvariti dominaciju i ostvariti bodovnu prednost za važnu pobjedu u jednoj od najboljih organizacija na svijetu i to u prvom nastupu u kategoriji u kojoj odavno želi nastupati.

Nažalost, slavlje Račića je zasjenila teška ozljeda njegovog klupskog kolege Ante Delije koji je pri udarcu u protivnikovo koljeno doživio težak prijelom potkoljenice desne noge. Ante je u meč krenuo odlično, imao tri dobra udarca u glavu protivnika, ali nažalost nije imao sreće u svom, kako su ga mnogi nazvali, meču karijere.

Foto: M-1 Global facebook


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn