Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Iva Oberan i Petrunjela Pavić nastupile na Europskom kadetskom kupu u Rumunjskoj

Iva Oberan je zauzela vrlo dobro 7. mjesto na Europskom kadetskom kupu u Cluju, Rumunjska. U kategoriji -57 kg Iva je u 6 borbi ostvarila 4 pobjede i 2 poraza. Bila je bolja od Athine Markou iz Cipra, Ance Filipisan iz Rumunjske i Alessandre Fiorenze iz Italije, te u repesažu od Anniku Kruger iz Njemačke. Izgubila je u polufinalu od kasnije pobjednice Emilie Kanerve iz Finske i od Miriam Tchanturia iz Gruzije.

U Rumunjskoj je nastupila i Petrunjela Pavić te u kategoriji -63 kg zabilježila pobjedu i dva poraza. Bila bolja od Slovakinje Zuzane Ocenasove, a poražena od Acelye Toprak iz Velike Britanije . Župske judašice su u Cluju nastupile predvođene trenerom Ivanom Oberanom.

Na Otvorenom prvenstvu Dubrovačko-neretvanske županije održanom u subotu u Sportskoj dvorani u Gospinom polju nastupilo je 26 natjecatelja JK Župa dubrovačka. Prva mjesta u svojim kategorijama su osvojili; Emin Agović, Blago Krtalić, Nika Viđen, Maro Pavić, Lucija Vučićević, Andro Puljizević i Dragan Oberan. Srebra su uzeli Marino Oberan, Zvonimir Vučićević, Ivan Lonac, Petra Batina, Ana Karla Krmek, Ema Ljumović, Božo Lučić, Mate Lonac i Nera Mrčela, a brončane Mihael Lovrić, Duje Mrčela, Damiano Sambrailo, Marino Oberan, Nina Miloslavić, Luka Miloslavić, Paula Palameta.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn