Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Odličan rezultat i 10 medalja JK Župa dubrovačka na Memorijalu Miloša Mrdića u Trebinju

Ženska ekipa JK Župa dubrovačka ponovno je ostvarila odličan rezultat na jučer održanom Memorijalu Miloš Mrdić – Kupu Trebinja 2015. godine.

Već tradicionalno sjajna Iva Oberan suvereno je dominirala u svojoj i starijoj uzrasnoj kategoriji, a osim nje ovog puta je briljirala i Lena Galjuf koja je također dominirala u svojoj i starijoj uzrasnoj kategoriji. Osim njih, Petrunjela Pavić je ostvarila odličan rezultat u svojoj kategoriji i vrlo dobar rezultat u starijoj uzrasnoj kategoriji. Za općenito sjajan rezultat ženske ekipe pobrinule su se i Nina Miloslavić i Lucija Vučićević koje su također dale svoj doprinos sveukupnom rezultatu osvojivši brončane medalje.

Vrlo dobar rezultat u muškoj konkurenciji ostvario je Adis Agović koji je poražen tek u finalu. Marino Oberan je nastavio svoj niz uspjeha osvojivši brončanu medalju.

na Kupu Trebinja je nastupilo 14 natjecatelja  JK Župa dubrovačka predvođenih trenerima Ivanom Oberanom i Ivicom Didićem. Osim navedenih osvajača medalja za JK Župa dubrovačka nastupili su: Luka Miloslavić, Maro Pavić, Blago Krtalić, Peri Adrian Puljić, Emin Agović, Dragan Oberan i Zvonimir Vučićević.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn