Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Župske djevojčice nastupile na odbojkaškim turnirima u dvorani u Mokošici

Odbojkašice ŽOK Župa dubrovačka nastupile su krajem siječnja na turnira za djevojčice koji su odigrani u sportskoj dvorani u Mokošici. Turniri su igrani u dvije uzrasne kategorije; 2000. i 2001. godište.

Na prvom turniru uzrast 2000. godište je poražen u obje utakmice od Dubrovnika i Mokošice, ali je zato djevojčice mlađeg uzrasta 2001. godište slavile protiv istih protivnika i osvojile turnir.

Na drugom turniru uzrast 2000. godište je ponovno poražen u obje utakmice, isto kao i djevojčice uzrasta 2001. godište koje su uspjele uzeti set (i bod) Mokošici, pa su u ukupnom zbroju bodova s oba turnira zauzele drugo mjesto iza Dubrovnika.

Za ŽOK Župa dubrovačka u Mokošici su igrale; Lea Kulaš, Ana Kuraja, Iva Matić, Nika Piplica Dajana Popović, Maria Šoštarić, Nika Mačai, Dora Lakić, Lucijana Lonac, Iva Kojaković, Klara Krmek, Antonija Maslać, Martina Maslać, Nikolina Kisić, Vinka Bogdan. Trener Nikola Makivić.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn