Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam


 

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Iva Oberan peta na jakom Međunarodnom judo turniru „Lignano Open 2015.“ u Italiji

Iva Oberan mlada judoka JK Župa dubrovačka sudjelovala je ovog vikenda na vrlo jakom Međunarodnom judo turniru „Lignano Open 2015.“ u Italiji. Za ovaj turnir prijavljen je nastup oko 1000 judoka iz gotovo svih europskih zemalja. 

Iva Oberan predvođena trenerom Ivanom Oberanom osvojila je vrlo dobro peto mjesto u konkurenciji 40 judoka. Prvih 5 borbi dobila je ipponima, dok je u borbi za finale poražena od Austrijske predstavnice, a u borbi za treće mjesto izgubila od domaće judoke.

Ovaj vrlo dobar rezultat dobar je pokazatelj forme za predstojeće međunarodne turnire i Državno prvenstvo.Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn