Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župskim judašicama srebro na kadetskoj i mlađe kadetskoj Hrvatskoj ligi u Zagrebu

Judašice Župe dubrovačke osvojile su drugo mjestu u kadetskoj i mlađe kadetskoj Hrvatskoj ligi koja je održana jučer u Zagrebu. Na natjecanju na kojem nastupaju djevojčice rođene rođena 1997. godine i mlađe.

Nakon osvojenog prvog mjesta u svojoj skupini u kojoj su redom pobijedile JK AČ Vinkovci, JK Samobor i JK Profectus, župske judašice su u polufinalnoj borbi pobijedile JK Kaštela, dok su u finalu izgubile od ekipe JK Profectus iz Samobora koju su prethodno pobijedile u skupini.

Srebro za župski kluba  u konkurenciji osam ekipa Hrvatske kadetske i mlađe kadetske lige su osvojile; Iva Oberan, Matea Knego, Petrunjela Pavić, Laura Žutac te pojačanje iz Zagreba Tihea Topolovec.

Osvajanjem sjajnog II. mjesta u Kadetskoj lizi ženska ekipa JK Župa dubrovačka potvrdila je izuzetne rezultate na ovogodišnjim državnim prvenstvima i međunarodnim turnirima i okrunila odličnu sportsku godinu. Uspjeh je time veći što je ženska ekipa nastupila s mlađim kadetkinjama u starijoj uzrasnoj kategoriji.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn