Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Matea Knego i Iva Oberan osvojile seniorske medalje na Međunarodnom Kupu Dubrovnika

Na Međunarodnom Kupu Dubrovnika koji se u subotu održao u sportskoj dvorani Gospino polje, kadetkinje Matea Knego (-63 kg) i Iva Oberan (-57 kg) su postigle najznačajniji uspjeh za svoj klub osvojivši 3. mjesto u seniorskim uzrastima u svojim kategorijama.

U isto vrijeme u sportskoj dvorani u Mokošici je održan 8. Kup Mokošice gdje je klub također imao odlične rezultate i u ukupnoj konkurenciji osvojio prvo mjesto.  Na ovom turniru je nastupio 161 natjecatelj iz 18 domaćih i inozemnih klubova. Za Judo klub Župa dubrovačka medalje su osvojili: Lena Galjuf, Nika Viđen i Laura Žutac zlato u uzrastu djevojčica, Marino Oberan zlato u uzrastu dječaka, Lucija Vučićević, Tijana Asanović  i Nina Miloslavić srebro u uzrastu djevojčica, Duje Mrčela srebro u uzrastu dječaka, Ema Ljumović bronca u uzrastu djevojčica, te Blago Krtalić, Maro Pavić i Petar Šilježar bronca u uzrastu dječaka.

U Mokošici su još nastupili Mate Lonac, Ivan Lonac, Andro Puljizević, Bernard Puljizević, Nerio Didić, Mihael Lovrić, Đivo Asanović, Luka Miloslavić, Božo Lučić, Dragan Oberan i Zvonimir Vučićević.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn