Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

J.K. Župa dubrovačka; Matea, Petrunjela i Iva iz Kaštela s po dva zlata

Na 14. Memorijalu Mario Zebić održanom jučer u Kaštel Sućurcu nastupilo je sedam natjecatelja Judo kluba Župa dubrovačka, a čak pet njih se iz Kaštela vratilo s medaljama . Nova zlata, i to po dva osvojile su Matea Knego u kategoriji -63 kg, Petrunjela Pavić u kategoriji -52 kg i Iva Oberan u kategoriji -57 kg. Sve tri su slavile i u uzrastu mlađih kadetkinja i kadetkinja.

Uz njih, treća mjesta su osvojili Peri Adrian Puljić (– 60 kg ml.kadeti) i Miho Kraljić (– 66 kg ml.kadeti). Na turniru su nastupili i braća Adis i Emin Agović.

Ovaj novi uspjeh župskih judaša ostvaren je u jakoj međunarodnoj konkurenciji od 357 natjecatelja članova 26 klubova iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Albanije.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn