Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nakon "noćnog đira" kroz Srebreno, Libertasov autobus "parkiran" u zelenilo (FOTOGALERIJA)

Na zelenoj površini između ceste i kružnog toka i "B" zgrade trgovačkog centra u Srebrenom jutros je osvanuo "parkiran" Libertasov autobus. Prostor ograđen policijskim trakama osigurava policija, a neobičan prizor je na mjestu događaja okupio brojne mještane i sve one koji su se u ranim jutarnjim satima zatekli u Srebrenom.

Prema neslužbenim informacijama, za sada nepoznata osoba ili osobe su tijekom noći otuđile autobus, te se s njim "provozale" kroz Srebreno. Na putu su im se našle kugle uz nogostup ispred vrtića, zelenilo oko krušnog toka, a i jedan parkiran osobni automobil VW Polo koji je ostao bez zadnjeg branika. Autobus je zaustavljen pri udarcu u čemprese i palmu na zelenoj površini kod "B" zgrade trgovačkog centra.

Ne rade ni semafori na raskrižju Srebreno. Polomljen je mali pješački semafor, dali se i on našao ne putu noćnim vozačima Libertasovog autobusa, vjerojatno ćemo doznati po završetku policijskog očevida.


FOTOGALERIJA

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn