Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Počela uhićenja u sklopu kriminalističkog istraživanja tragedije u Hidroelektrani Dubrovnik

Prema informacijama koje donose nacionalni mediji, počela su uhićenja u sklopu kriminalističkog istraživanja zbog tragedije koja se dogodila u Hidroelektrani Dubrovnik u Platu prije točno pet mjeseci, 10. siječnja ove godine u kojoj su  živote izgubili trojica radnika, Mato Maškarić, Ivica Zvrko i Davor Pozniak.

Kako donosi, Jutarnji list, policijski službenici priveli su danas više osoba, djelatnika HEP-a, a prema prvim informacijama, policijskim postupanjem obuhvaćeno je osam osoba, od zaposlenika HE Dubrovnik do onih na upravljačkim pozicijama u HEP-u. Zbog interesa istrage iz MUP-a nisu mogli iznositi više detalja u ovoj fazi postupanja.

Iz MUP-a su Jutarnjem službeno potvrdili da je kriminalističko istraživanje vezano za spomenuti tragični događaj u završnoj fazi te da u njemu sudjeluju tri policijske uprave, Dubrovačko-neretvanska, Splitsko-dalmatinska i Zagrebačka.

Izvor; Jutarnji list


VEZANE VIJESTI

Policijsko priopćenje; Osam osoba se sumnjiči za teška kaznena djela protiv opće sigurnosti


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn