Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Izbio požar na području od Beterine prema Solinama, na intervenciji veliki broj vatrogasaca (FOTO/VIDEO)

Večeras iza 20 sati izbio je požar na području od Beterine prema Solinama. Na intervenciju su izašli vatrogasci župskog DVD-a, JVP Dubrovački vatrogasci i Državna interventna postrojba. Požar je stavljen pod kontrolu nešto prije 22 sata.

 - Požar se jako brzo širio zahvatio je veliku površinu, ali brzom intervencijom vatrogasaca, odmah su na požarište stigli vatrogasci DVD Župe dubrovačke, iza njih Dubrovački vatrogasci i članovi Državne interventne postrojbe, požar je ubrzo lokaliziran, svi rubovi požara će se još jedan put proći crijevima i dok se u potpunosti ne ugasi nećemo se povući. Stambeni objekti u mjestu Soline nisu bili ugroženi, prvo je zaustavljeno širenje vatre prema Solinama, a zatim i prema hotelu Astarea - rekao je Županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović.

Na intervenciji je sudjelovao 31 vatrogasac s devet vatrogasnih vozila.   Požar je ugašen do 23 sata, izgorjelo je oko dva hektara niskog raslinja, a uzrok njegovog izbijanja je zasad nepoznat, ali se sumnja da je izazvan iskrenjem na električnom stupu.


FOTOGALERIJA

 Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn