Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

DORH o tragediji u Hidroelektrani; "O tijeku tajnih izvida nije moguće govoriti" (VIDEO)

Ispred zgrade Općinskog državnog odvjetništva danas su se medijima o nesreći u Hidroelektrani Dubrovnik u Platu govorili v.d. općinskog državnog odvjetnika Dominko Hladilo, Ivan Pavličević načelnik Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović.

-  Državno odvjetništvo u Dubrovniku je u dosadašnjem tijeku postupka izvršilo i rukovodilo očevidom na mjestu nesreće u Hidroelektrani Dubrovnik u Platu. Osim toga, naloženo je provođenje obdukcije mrtvih tijela stradalih zaposlenika Hidroelektrane  Dubrovnik. U tijeku je provođenje izvida koje se koordinira sa službenicima Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. O tijeku izvida nije moguće govoriti jer se radi o tajnim izvidima. Nakon provedenih izvida cjelokupna dokumentacija bit će dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Dubrovniku - rekao je Hladilo, te naglasio da ne može iznositi nikakve detalje o postupku koji je u tijeku.

- Policija provodi opsežno kriminalističko istraživanje u koordinaciji s Općinskim državnim odvjetništvom u Dubrovniku i da nemamo nikakvih meritornih problema u rješavanju ove tragedije - rekao je načelnik Pavličević.

- Postupak vještačenja je nešto što može biti dugotrajan proces, a policija će biti na usluzi i DORH-u i vještacima za bilo kakve aktivnosti, odnosno izvide ako budu naloženi - dodao je Pavličević.

-  Pošto je ovo vatrogasna intervencija, svi vatrogasci koji su sudjelovali na intervenciji požara u Platu su na raspolaganju Ministarstvu unutarnjih poslova u istražnom postupku - rekao je županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn