Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Pronađeno beživotno tijelo trećeg nestalog radnika Hidroelektrane Dubrovnik

Večeras u 18:00 sati u odvodnom tunelu Hidroelektrane Dubrovnik pronađeno je beživotno tijelo Davora Pozniaka, trećeg nestalog radnika, izvijestili su iz dubrovačke policije.

U potrazi se ništa nije prepuštalo slučaju, pa  iako je odvodni kanal dva puta preronjen i detaljno pregledan, jučer se krenulo s njegovim pražnjenjem. Kako je riječ o ogromnim količinama vode, pražnjenje je trajalo cijeli dan.

Kako je potvrdio načelnik PU Ivan Pavličević, tijelo Davora Pozniaka je pronađeno u uskoj sporednoj cijevi, koja je već pretražena, ali ne dovoljno duboko jer ronioci nisu mogli u nju ući sa svojom opremom. 

Današnji četvrti dan potrage još jednom je pretraženo cijelo područje koje se pretraživalo i prethodnih dana. Pronalaskom tijela trećeg nestalog radnika, završena je potraga u kojoj su sudjelovali policijski službenici, pripadnici Gorske službe, vatrogasnih postrojbi iz Dubrovnika, Župe i Konavala, i DVD-a sa šireg područja, mještani i djelatnici Hidroelektrane. U potrazi je sudjelovalo više policijska plovila, plovilo Obalne straže, helikopter MUP-a, a i brojna privatna plovila.

Redakcija Župskog portala - zupcica.hr izražava iskrenu sućut obiteljima poginulih, svim prijateljima i djelatnicima HE Dubrovnik.


FOTOGALERIJA

{gallery slider=boxplus.carousel}/2019/crna-kronika/potraga_4dan{/gallery}

 


 Priopćenje HEP-a; Duboko potreseni tragedijom iskreno suosjećamo s obiteljima stradalih

- Sa žaljenjem javljamo da je večeras, 13. siječnja, pronađeno beživotno tijelo trećeg radnika koji je 10. siječnja stradao u požaru u Hidroelektrani Dubrovnik. Duboko potreseni tragedijom koja je odnijela živote trojice naših kolega, svi u Hrvatskoj elektroprivredi iskreno suosjećamo s obiteljima stradalih. Naše su misli s njima. Nastojat ćemo im u vremenu koje slijedi biti pomoć i oslonac.

Zahvaljujemo članovima kriznog stožera, djelatnicima MUP-a, pripadnicima vatrogasnih postrojbi, Hrvatske gorske službe spašavanja, liječničkom osoblju i svim drugim službama, radnicima HEP-a i građanima dobrovoljcima na iskazanom nadljudskom naporu u spašavanju i potrazi za nestalim radnicima - navodi se u priopćenju iz HEP-a.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn