Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Nardelli izrazio sućut; Ovo je nezapamćena tragedija u Župi još od Domovinskog rata!

Načelnik Općine Silvio Nardelli, koji je još u četvrtak bio na mjestu nesreće u pogonu tvrtke u kojoj je radio, nadajući se pozitivnom ishodu cijelog događaja, izrazio je duboko žaljenje zbog gubitka ljudskih života.

- Ovo je nezapamćena tragedija s ljudskim žrtvama kakva se u Župi dubrovačkoj ne pamti još od Domovinskog rata! Izražavam duboko žaljenje i iskrenu sućut obiteljima poginulih djelatnika, kao i svim prijateljima i mojim bivšim kolegama djelatnicima HE Dubrovnik. Službe spašavanja neumorno rade svoj posao i duboko vjerujem kako će uskoro pronaći i trećeg nestalog djelatnika hidroelektrane unatoč nepovoljnim vremenskim uvjetima - rekao je Nardelli.


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn