Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

FOTOGALERIJA; Treći dan potrage za nestalim djelatnikom Hidroelektrane

Treći dan od katastrofalnog požara u HE Dubrovnik nastavljena je potraga za nestalim djelatnikom Hidroelektrane. U intenzivnoj pretrazi tijekom jutra sudjelovao je veliki broj policajaca, vatrogasaca, pripadnika Gorske službe, djelatnika Hidroelektrane i mještana. Iako bura na moru i nepovoljni vremenski uvjeti otežavaju posao sudionicima pretrage, u akvatoriju Župskog zaljeva i širem morskom području od Cavtata do Lokruma na moru je bilo desetak brodica.

U potrazi sudjeluje helikopter MUP-a, brod Omiš obalne straže pretražuje vanjske obale Mrkana i Bobare, te oko Cavtata. Građani traže uz obalu, a dio njih s većim brodicama sudjeluje u potrazi na moru. Oko podne policijski brod je u Platu ukrcao ronioce, te ih preveo u akvatorij vanjske obale Bobare i Mrkana. Brod rezervata Lokrum pretražuje vanjsku obalu tog otoka.

Županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović je rekao da je pretraženo cijelo to područje, oko Rata obalom do Plata uz stijene., te od Plata prema Mlinima, a i obala u Kuparima. Helikopter je obišao i Konavoske stijene sve do Prevlake. Nažalost još nema rezultata, potraga se nastavlja. 


FOTOGALERIJA

 VEZANE VIJESTI

Pavličević; Potraga se intenzivirala od ranih jutarnjih sati, traži se na kopnu, moru i iz zraka (VIDEO)


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn