Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Pavličević; Potraga se intenzivirala od ranih jutarnjih sati, traži se na kopnu, moru i iz zraka (VIDEO)

- Od ranih jutarnjih sati intenzivirala se potraga s maksimalnim brojem policijskih službenika, pripadnika Gorske službe, vatrogasnih postrojbi iz Dubrovnika, Župe i Konavala, mještana i djelatnika Hidroelektrane - rekao je nešto iza podne iu izjavi za medije ispred ulaza u Hidroelektranu načelnik PU Dubrovačko neretvanske Ivan Pavličević.

Traži se i na kopnu i na moru i iz zraka i s brodova, u potrazi sudjeluju dva policijska plovila, plovilo Obalne straže, helikopter MUP-a. S obzirom da su se donekle smirile prilike na moru pripadnici specijalne jedinice policije će u ranim popodnevnim satima preroniti akvatorij otoka Supetar, Bobara i Mrkan.

Cijelu izjavu načelnika Pavličevića pogledajte u VIDEOPRILOGU


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn