Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

U potragu za trećem nestalim radnikom se uključili i pripadnici HGSS-a (FOTO)

Potraga za trećem nestalim radnikom Hidroelektrane je trajala je cijelu noć, a intenzivirala se tijekom ranih jutarnjih sati. U opsežnoj pretrazi terena, u koju se uključilo i šest pripadnika HGSS-a Dubrovnik, pretražuje se akvatorij Župskog i Cavtatskog zaljeva, te priobalni pojas.

Tijekom jučerašnjeg dana na intervenciji je bilo ukupno 29 vatrogasaca s 11 vatrogasnih vozila iz DIP-a Dubrovnik, JVP-a Dubrovački vatrogasci, JVP-a Konavle i DVD-a Župa dubrovačka.

Izvršena je smjena vatrogasnih snaga i tijekom noći na sanaciji požarišta bilo je ukupno 6 vatrogasaca s 2 vatrogasna vozila iz JVP-a Dubrovački vatrogasci i DVD-a Župa dubrovačka. Tijekom dana na sanaciji i osiguranju požarišta bit će angažirani vatrogasci iz DIP-a Dubrovnik, JVP-a Konavle i DVD-a Župa dubrovačka.

Požar je lokaliziran u 14:01, a ugašen u 23:30 sati, navodi se u izvješću Hrvatske vatrogasne zajednice.


FOTOGALERIJA

 


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn