Župski portal - zupcica.hr

http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam

Alkoholiziran skrivio prometnu nesreću i napustio mjesto događaja, pa pronađen u Mlinima

Najveća koncentracija alkohola od 2,47 g/kg izmjerena je 51-godišnjem vozaču osobnog vozila dubrovačkih registracijakih oznaka, koji je u petak, 21. prosinca, oko 15,00 sati skrivio prometnu nesreću s materijalnom štetom u Ulici Gornji kono u Dubrovniku.

Naime, isti je usljed alkoholiziranosti izgubio kontrolu nad vozilom kojim je upravljao te udario u vozilo parkirano s južne strane kolnika. Nakon prouzročene prometne nezgode, vozač osobnog vozila je zajedno s vozilom napustio mjesto događaja, te je naknadno pronađen u Mlinima i  zadržan u prostoriji za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva i protiv njega slijedi prekršajni nalog temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama.    


Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn