Župski portal - zupcica.hr

Župski portal - zupcica.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi pružio bolje korisničko iskustvo, prilagodio funkcionalnost stranice i prikaz sustava oglašavanja. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Opći uvjeti korištenja

Prihvaćam
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg
 
http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg http://www.zupcica.hr/images/slike/moduli/tz-brosura1.jpg

Teška prometna nesreća na magistrali između Vidikovca i Dupca, ozlijeđene dvije osobe

Noćas u 03:07 sati u  ŽC 112 Dubrovnik zaprimio je dojava o težoj prometnoj nesreći s dvije ozlijeđene osobe od kojih je jedna zaglavljena u vozilu. Nesreća se dogodila na Jadranskoj magistrali – D8 na predjelu Orsula između Vidikovca i Dupca.

ŽC 112 Dubrovnik odmah je po dojavi izvijestio HMP, JVP Dubrovački vatrogasci, policiju i Dubrovnik ceste. Za vrijeme očevida cesta je bila zatvorena za sav promet u oba smjera, a isti se odvijao obilaznicom kroz Šumet. Od 04:10 sati pa do uklanjanja vozila s ceste promet  se odvijao jednim kolničkim trakom uz regulaciju policije, a normaliziran je od 06:00 sati.

Foto: ilustracija


UV_tzo
UV_opcina_zupa
UV_pametnom_dosta
UV_HDZ_zupanija
UV_hdz_zupa
UV_zuc

Podijeli ovaj članak

Submit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn